BOKIK e-Learning

Napjainkban az informatikai alapismeretek, valamint az idegen nyelvek, különösen az angol alapismerete szinte nélkülözhetetlen a legtöbb vállalkozás munkatársai számára. Ezeknek az alapismereteknek a gyors és hatékony megszerzését kívánja segíteni a BOKIK e-Learning rendszer a rendezett regisztrációjú vállalkozások esetében.

Informatika alapismeretek

Napjainkra minden vállalkozás számára nélkülözhetetlenné vált a számítógépek használata, legyen szó például levelezésről, könyvelésről, beléptetőrendszerről, készletleltárról, útnyilvántartások vezetéséről, adóbevallásról. Használata valamennyi munkakörben jelen van, a portaszolgálattól az ügyvezető igazgatóig.

Ez a tananyag a számítógép-használathoz szükséges biztos alapismeretek elsajátítását segítielsajátítását segíti a legfontosabb praktikus területekre fókuszálva.

A tananyag témakörei:

A tananyag nagy része a legelterjedtebb irodai programcsomag, a Microsoft Office 2007 használatának bemutatásával foglalkozik, gyakorlatorientált megközelítésben, könnyen érthető leírások formájában, jó minőségű képekkel illusztrálva.

A tananyaghoz nem kapcsolódik szervezett képzés, sem tanári támogatás; célja kizárólag az önálló tanulás lehetőségének biztosítása. A tananyag teljesítése nem zárul semmilyen számonkéréssel (vizsga), így minősítés (vizsgadokumentum, oklevél stb.) kiadására sem kerül sor.

A tanulásra fordított idő beosztása, a haladás üteme, valamint a gyakorlás mennyisége a tanulóra van bízva. A kitöltött feladatok automatikus javítása során kapott értékelés kizárólag a tanuló számára szolgál visszajelzésként saját tudásáról, máshol nem kerül felhasználásra.

Bemutató lecke »

Tananyag használata »